Blå mandag: 140,- kr. pr. deltager pr. aktivitet.

Lasergame:
Lasergame foregår indendørs i vores stålhal og med oppustelige barrikader man kan gemme sig bagved.
I dyster 2 hold mod hinanden med op til 10 personer på banen ad gangen, men vi afvikler arrangementet som en turnering og da spillene er relativt korte når hver person en del kampe og det er ikke længe man skal vente. På selve laserudstyret kan du selv holde øje med hvor mange liv, magasiner og skud du har tilbage. Hvis du rammer en modstander, eller selv bliver ramt, indikeres dette med lyd og blinkende lys. I får jeres egen personlige instruktør som inden i starter, giver jer en grundig instruktion til spillet og i øvrigt følger jer under hele arrangementet.

Mega bordfodbold:
Mega bordfodbold foregår indendørs i vores stålhal. Banen er med oppustelige bander og med stålstænger som spillerne skal holde fast i, således at man kun kan flytte sig sidevers. Der er plads til 10 personer på banen ad gangen, men vi afvikler arrangementet som en turnering. For de deltagere som ikke lige er i gang på fodboldbanen, vil der være adgang til at benytte vores sumobrydning eller bungee basket. I får jeres egen personlige instruktør som inden i starter, giver jer en grundig instruktion til spillet og i øvrigt følger jer under hele arrangementet.


Udendørs bow-tag:
Bow-Tag spilles som en slags stikbold eller høvdingebold. Det gælder om at ramme modstanderne – bare med bue og pil. I stedet for pilespidser, sidder der en stor skumgummipude, så det ikke er farligt at blive ramt. Alle deltagere får udleveret masker til at beskytte øjnene. Spillet foregår udendørs på kunstgræs, på en bane der består af oppustelige barrikader som man kan gemme sig bagved. Der er plads til 12-14 personer på banen ad gangen, men er i flere afvikler vi arrangementet som en turnering. I får jeres egen personlige instruktør som inden i starter, giver jer en grundig instruktion til spillet og i øvrigt følger jer under hele arrangementet.

Udendørs bazookaball:
Bazookaball er et hæsblæsende, actionpræget spil, hvor du skyder skumgummikugler mod dine modstandere og mod nogle opsatte mål. Skumgummikuglerne måler ca. 5 cm i diameter.
Alle deltagere får udleveret briller til at beskytte øjnene. Spillet foregår udendørs på kunstgræs, på en bane der består af oppustelige barrikader som man kan gemme sig bagved. Der er plads til 10 personer på banen ad gangen, men vi afvikler arrangementet enten som en turnering eller spiller med udskiftning, alt efter antallet af deltagere. I får jeres egen personlige instruktør som inden i starter, giver jer en grundig instruktion til spillet og i øvrigt følger jer under hele arrangementet.

Alle arrangementer til blå mandag er 50 min. I skal være min. 12 deltagere.
Arrangementerne foregår i eget tøj og underlaget er kunstgræs, så vi anbefaler skiftetøj da underlaget godt kan slide på tøjet. Vi anbefaler i kommer 10-15 min. før, så i er klar når jeres tid starter. De udendørs aktiviteter foregår udendørs uanset vejret. Der ydes ikke andre rabatter i forbindelse med blå mandag og ved udeblivelse eller afbestilling senere end 48 timer før afholdelse af arrangementet, ser vi os nødsaget til, at opkræve hvad der svarer til opstarten af det bookede arrangement.