Ud af huset​

Ud af huset​

Mange af vores aktiviteter fungerer også ud af huset og vi har prøvet at arrangere det meste, lige fra mega bodfodbold og sumobrydning på en færge, aktiviteter til over 300 mennesker til ”familie-dag” hos en stor virksomhed, Laserwar og Bazookaball på skoler, til paintball på en privat ø og meget mere.

Vi kan helt sikkert også godt klare et par timers underholdning for dig og dine venner eller kollegaer. Så uanset om i er på jagt efter et heldagsarrangement eller bare et par timers sjov action, så er vi klar til at hjælpe jer.​

Herunder har vi beskrevet nogle af vores mest populære aktiviteter til ”ud af huset”. Men skulle I have nogle andre ønsker, er i altid velkommen til at kontakte os, så skal vi nok forsøge at sætte et tilbud sammen til jer. 

Vi sender selvfølgelig altid en professionel og glad instruktør med ud, sammen med udstyret.​

​Lasergame/Laserwar

Vi har to forskellige slags udstyr. Et til indendørsbrug, som består af pistoler der er forbundet til et pandebånd med en ledning. Pistolerne er kompakte og perfekte til hurtige spil indendørs. F.eks. i en idrætshal eller rundt på gangene f.eks. på en skole.

Den anden slags udstyr vi har, er rifler, der trådløst er forbundet til et pandebånd. Fordi det er trådløst, er det perfekt til udendørs brug, da man let kan snige sig rundt, uden at ledningen kommer i vejen.​

Udendørs lasergame kan f.eks. spilles i en skov, rundt om skolen eller i en almindelig baghave, hvis man sætter nogle barrikader op.

Begge sæt lasergame udstyr kan skyde 150-200 meter, så det er nemt ramme på lang afstand, hvis man kan holde hovedet koldt, i kampens hede.​

​Bazookaball

I Bazookaball får man udleveret et gevær, der skyder med skumgummibolde og så gælder det om enten at skyde modstanderne eller modstandernes mål.

Bazookaball er perfekt til alle, der ønsker en sjov og hård aktivitet. Der er adrenalin og action fra første sekund.

Vi anbefaler at Bazookaball bliver spillet indendørs, for hvis man løber tør for ammunition, er man nødt til at samle bolde op fra gulvet, og det er klart lettest hvis der bliver spillet på et afgrænset område, som f.eks. i en hal.

​Bow-tag

I Bow-tag skyder du pile efter dine modstandere og deres ”targets” men bare rolig, pilespidserne er skiftet ud med skumgummi-puder, så dine venner kommer ikke til skade, når du rammer dem. I bow-tag er mod, et køligt overblik og evnen til at arbejde hurtigt under stress, nøglen til sejr.

Ikke alle kan holde hovedet koldt, når pilene flyver om ørerne på dem. – Vi anbefaler at bow-tag enten bliver spillet i en idrætshal eller på stor græsplæne hvor der er plads rundt om banen. Pilene kan ramme lidt hårdt og ikke alle sigter lige godt.

Gellyball

Gellyball er vores nyeste aktivitet for børn og unge, der gerne vil spille paintball, men ikke er gamle nok. I Gellyball får man udleveret en Gellyball-pistol, en paintballmaske og en masse gellyballs. I bliver delt i to hold og så spiller vi forskellige spil, hvor det går ud på at skyde modstanderne. Gellyball kugler er små vandperler som indgår i naturens kredsløb når de er blevet affyret.

Det er samme teknologi som de vandperler, som man bruger til at vande blomster eller afgrøder med. – Vi anbefaler klart at Gellyball bliver spillet udendørs. Gellyball kan sagtens spilles i en baghave eller på en fodboldbane, i kan enten selv sætte en bane op af forskellige barrikader eller vi kan tage vores oppustelige barrikader med og bygge en bane for jer.

Odense Paintball

Bladstrupvej 243, 5270 Odense N

Klik her for rutevejledning

CVR: 27118631

Kontaktoplysninger

Telefon: 6618 8737

Telefon: 4044 5879

info@odensepaintball.dk