Paintball

Paintball

Paintball er et hæsblæsende og adrenalinfyldt spil, hvor man i al sin enkelthed skal markere modstanderne ved at skyde dem med kugler, der er fyldt med farve. Når kuglerne rammer en modstander, sprænger de og efterlader en farvemarkering. 

Da det kan gøre lidt ondt at blive ramt, er adrenalinen helt i top, hvilket gør paintball til en perfekt teambuilding aktivitet, fordi man kan se hvordan både holdkammerater og modstandere reagerer under pres og i stressede situationer.

Paintball er desuden en rigtig god aktivitet til de hårde gutter og seje tøser, der ønsker at prøve kræfter med en aktivitet, der med garanti giver sved på panden og mindeværdige situationer, man kan grine af efterfølgende.

Spiltyper​

Vi har mange forskellige spiltyper, vi kan spille på vores paintballbaner. Vores dygtige instruktører vil i samarbejde med jer, finde ud af hvilke spil-typer i synes er sjovest og så sørge for at i når flest mulige af de spil-typer. Herunder kan i læse lidt om de spiltyper vi har, og skulle i have nogle specielle ønsker, er i velkommen til at vende det med instruktøren på dagen og så skal han/hun nok se om det ikke er muligt at få implementeret jeres ønsker. 

Bemærk at ikke alle spiltyper kan spilles på alle baner, så i vil komme til at prøve forskellige baner og forskellige spiltyper i løbet af jeres arrangement.​

Capture the flag

Hvert hold har et flag i deres egen base, så gælder det om at erobre modstandernes flag og bringe det tilbage til ens egen base. Når man har begge flag i sin egen base, har man vundet spillet.​

Centerflag

Et flag bliver placeret på midten af banen, Det gælder om at erobre flaget og bringe flaget til modstandernes base.

Bombespil
En stor rund bombe placeres på midten af banen. Det gælder om at rulle bomben over på modstandernes banehalvdel. Hvis bomben ligger på modstandernes banehalvdel når tiden udløber, har man vundet spillet. I dette spil genoplives man ved at gå tilbage til sin egen base, når man er blevet ramt.

Medic
I dette spil vinder man ved at erobre flaget, der er placeret på midten af banen og bringe det til modstandernes base, inden tiden udløber. I dette spil kan man blive genoplivet hvis man råber ”Medic” og derefter bliver skudt i bagdelen af en holdkammerat. Hvis ikke der er kommet en afgørelse når tiden udløber, går sejren til det hold, som instruktøren synes har været længst fremme på banen.

Bunny-hunt
Dette spil bliver typisk brugt som det sidste spil til en polterabend. Gommen eller bruden spiller alene mod resten af selskabet. Til gengæld har gommen/bruden lov til at spille videre selv om han/hun bliver ramt. – alle andre skal forlade spillet når de bliver ramt. Gommen/bruden bestemmer altså selv, hvornår spillet skal være slut.

Klokkespil
En klokke er placeret midt på banen. Når man bliver ramt, kan man genoplive ved at gå tilbage til sin egen base. Når en spiller ringer med klokken, scorer vedkommende et point til sit hold, til gengæld er man ”død” og skal tilbage og røre sin egen base, før man er med igen. Spillet spilles på tid og det hold, der har scoret flest point når tiden er gået, vinder spillet.

Domination.
I domination skal man erobre husene på vores bybane. Man erobrer et hus ved at hejse ens holds flag på husene. Og man kan selvfølgelig fjerne modstandernes hejste flag fra husene, så de mister erobringen. Det hold med flest erobrede huse når tiden er gået, vinder spillet. Man kan genoplives ved at gå tilbage og røre sin egen base.

Banerne

Bane 1 / Crash site.

Banen består af skyttegrave, enkelte træhuse, barrikader af forskellige slag og ikke mindst et nedstyrtet fly! Derudover består hele den ene side af banen af et 7-10 meter bredt bælte af skov og krat, som er perfekt til at snige sig igennem, hvis man vil forsøge at flankere modstanderne.

Bane 2 / The Bunker

Banen består en masse jordvolde, som i sommerhalvåret har højt ukrudt og bevoksning på toppen, så man mister al udsyn og er nødt til at snige sig frem for at undgå modstandernes bagholdsangreb. I vinterhalvåret er bevoksningen lidt lavere, hvilket giver mulighed for intense ”ildkampe” fra bakketop til bakketop. Det er desuden på denne bane vi har vores berømte/berygtede bunker, hvor mange af vores kunder har krigshistorier fra enten at skulle forsvare bunkeren mod en talmæssigt overlegen fjende eller fra at skulle løbe stormløb mod en godt forskanset bunker, forsvaret af en fanatisk fjende.

Bane 3 / The Village.

Banen består primært af en masse små huse, med forskellige barrikader mellem husene. Kampene foregår ofte fra hus til hus og samarbejde er nøglen, hvis du vil krydse de åbne områder imellem husene, uden af blive ramt. Men selv når du tror du er i dækning bag ved et hus, skal du passe på døre og vinduer. Du ved aldrig hvor modstanderne sidder og venter på dig.

Udstyr:

Hos os, er alt nødvendigt udstyr med i prisen. Det eneste der kan koste ekstra, er paintballkugler. Med i prisen er kedeldragt, maske og paintballmarkør, samt mulighed for at låne handsker og elefanthuer.

Kedeldragt

Kedeldragten beskytter mod det værste snavs og maling, dog skal i være opmærksom på at det tøj i har på under kedeldragten, stadig kan blive beskidt. Derudover kan malingen gå igennem kedeldragten og smitte af på tøjet, men det går af når man vasker tøjet. Dog anbefaler vi, at man har noget gammelt tøj på under kedeldragten, der kan tåle at blive beskidt.

Maske

Masken beskytter dit ansigt og du må aldrig tage den af, når du er på banen. Vi bruger nogle af de bedste udlejningsmasker på markedet og vi skifter glassene ofte, hvilket betyder at maskerne yderst sjældent dugger.

Paintballmarkør

Markøren (geværet) er semiautomatisk, hvilket betyder at markøren skyder hver gang du trykker på aftrækkeren, og er drevet af komprimeret luft og magasinet kan indeholde omkring 200 paintballkugler. De er driftssikre og skyder omkring 75 meter, dog er de fleste spillere kun træfsikre indenfor 20-40 meter.

Paintballkuglerne

Kuglerne er lavet af gelatine og er fyldt med vandbaseret maling.

Odense Paintball

Bladstrupvej 243, 5270 Odense N

Klik her for rutevejledning

CVR: 27118631

Kontaktoplysninger

Telefon: 6618 8737

Telefon: 4044 5879

info@odensepaintball.dk