Om os​

Om os​

VI HAR ARBEJDET MED PAINTBALL SIDEN 1988

For mere end 30 år siden, startede vi med at arbejde med paintball, som en sjov hobby. I 2003 købte vi vores nuværende lokation og siden er det kun gået fremad. I dag byder området på 3 fede paintballbaner med mange forskellige spiltyper.

Til dem som ønsker at prøve kræfter med andet end paintball, har vi desuden i årenes løb udvidet med mange andre sjove aktiviteter.

Vores mål er at give alle en sjov og spændene oplevelse, uanset om i er på herretur, til børnefødselsdag, til julefrokost, på ”blå mandag” eller måske er en stor virksomhed, der ønsker at ryste medarbejderne sammen på en sjov og anderledes måde. 

Vi gør vores ypperste for, at alle vores kunder forlader os med et smil på læben.

Flere af vores instruktører spiller desuden paintball på internationalt niveau, og vi forsøger altid at tage de nyeste og bedste ideer og koncepter med hjem til vores egne baner/aktiviteter

Turneringspaintball

​Vi har 2 paintballhold tilknyttet vores faciliteter, der træner 1-2 gange om ugen. De spiller desuden turneringer både nationalt og internationalt.

Så hvis du ønsker at prøve kræfter med paintball på en lidt mere seriøs måde end bare til en polterabend, så kontakt os, så skal vi nok sende jeres henvendelse videre.

Klubben har plads til alle, uanset om du ønsker at spille på højt niveau eller om du bare ønsker at være lidt aktiv med en adrenalinfyldt sportsgren, hvor man får en masse nye gode bekendtskaber

Du kan læse mere om træningerne på facebooksiden Odense Paintball Forening.

Odense Paintball

Bladstrupvej 243, 5270 Odense N

Klik her for rutevejledning

CVR: 27118631

Kontaktoplysninger

Telefon: 6618 8737

Telefon: 4044 5879

info@odensepaintball.dk