blå mandag​

blå mandag​

I forbindelse med Blå Mandag tilbyder vi en række sjove og underholdende aktiviteter, vi anbefaler dog at i booker i god tid, da vi ofte ser at det er på de samme få mandage, alle ønsker at komme ud. Så jo hurtigere i booker, desto større chance er der for at den tid i ønsker, er ledig.

Lasergame:

Lasergame foregår indendørs i vores stålhal og med oppustelige barrikader man kan gemme sig bagved.


I dyster 2 hold mod hinanden med op til 10 personer på banen ad gangen, men vi afvikler arrangementet som en turnering og da spillene er relativt korte, når hver person en del kampe og det er ikke længe man skal vente. På selve laserudstyret kan du selv holde øje med hvor mange liv, magasiner og skud du har tilbage. Hvis du rammer en modstander, eller selv bliver ramt, indikeres dette med lyd og blinkende lys. I får jeres egen personlige instruktør som inden i starter, giver jer en grundig instruktion til spillet og i øvrigt følger jer under hele arrangementet.

Mega bordfodbold:

Mega bordfodbold foregår indendørs i vores stålhal. Banen er med oppustelige bander og med stålstænger som spillerne skal holde fast i, således at man kun kan flytte sig sidevers. Der er plads til 10 personer på banen ad gangen, men vi afvikler arrangementet som en turnering. I får jeres egen personlige instruktør som inden i starter, giver jer en grundig instruktion til spillet og i øvrigt følger jer under hele arrangementet.​

Udendørs bow-tag:

Bow-Tag spilles som en slags stikbold eller høvdingebold. Det gælder om at ramme modstanderne – bare med bue og pil. I stedet for pilespidser, sidder der en stor skumgummipude, så det ikke er farligt at blive ramt. Alle deltagere får udleveret masker til at beskytte øjnene. Spillet foregår udendørs på kunstgræs, på en bane der består af oppustelige barrikader som man kan gemme sig bagved. Der er plads til 12-14 personer på banen ad gangen, men er i flere afvikler vi arrangementet som en turnering. I får jeres egen personlige instruktør som inden i starter, giver jer en grundig instruktion til spillet og i øvrigt følger jer under hele arrangementet.

Udendørs bazookaball:

Bazookaball er et hæsblæsende, actionpræget spil, hvor du skyder skumgummikugler mod dine modstandere og mod nogle opsatte mål. Skumgummikuglerne måler ca. 5 cm i diameter.

Alle deltagere får udleveret briller til at beskytte øjnene. Spillet foregår udendørs på kunstgræs, på en bane der består af oppustelige barrikader som man kan gemme sig bagved. Der er plads til 10 personer på banen ad gangen, men vi afvikler arrangementet enten som en turnering eller spiller med udskiftning, alt efter antallet af deltagere. I får jeres egen personlige instruktør som inden i starter, giver jer en grundig instruktion til spillet og i øvrigt følger jer under hele arrangementet.

Udendørs Laserwar:

Laserwar forgår udendørs og i kan vælge at spille enten på vores laserwar-bane eller vores paintballbane. (denne beslutning skal tages i forbindelse med booking af arrangementet). Uanset hvilken bane i vælger, kan deltagerne blive beskidte og vælger i at spille på paintballbanen, skal i være opmærksomme på at der ligger paintballkugler spredt over hele banen, så man kan få maling på tøjet.

Malingen kan vaskes af tøjet men vi anbefaler alligevel at man spiller i gammelt tøj, der gerne må blive beskidt og gerne i mørke farve. Spillene i Laserwar tager længere tid end spillene i Lasergame, så man når ofte færre spil end i Lasergame. Vi har udstyr til ca. 20 deltagere, så derfor anbefaler vi grupper på max 20 personer.​

Alle arrangementer til blå mandag er 50 min. I skal være min. 12 deltagere.
Arrangementerne foregår i eget tøj og underlaget til de fleste aktiviteter er kunstgræs, så vi anbefaler skiftetøj da underlaget godt kan slide på tøjet. De fleste lever sig desuden ind i spillet og man kan derfor nemt ende med at kravle rundt på jorden og blive beskidt. Vi anbefaler i kommer 10-15 min. før, så i er klar når jeres tid starter. De udendørs aktiviteter foregår udendørs uanset vejret. Der ydes ikke andre rabatter i forbindelse med blå mandag og ved udeblivelse eller afbestilling senere end 48 timer før afholdelse af arrangementet, ser vi os nødsaget til at opkræve, hvad der svarer til opstarten af det bookede arrangement.

Bemærk i øvrigt, at vi opkræver depositum i forbindelse med booking af Blå Mandag.

Odense Paintball

Bladstrupvej 243, 5270 Odense N

Klik her for rutevejledning

CVR: 27118631

Kontaktoplysninger

Telefon: 6618 8737

Telefon: 4044 5879

info@odensepaintball.dk