Se klip fra TV2 her

Hvad er paintball:
Paintball er en spændende og adrenalinfyldt aktivitet, hvor man forener en dejlig naturoplevelse og en sjov dag med vennerne/kollegerne. Paintball spilles i hold, hvor det i korte træk går ud på, at eliminere modstanderne og erobre deres flag.

I skal være min. 6 personer for at booke et arrangement.

Spiltyper

Paintball kan spilles på mange måder. Herunder er et par forslag, men har i selv nogle spændende ideer så snak med instruktøren om dem. Næsten alt er muligt så længe det er sjovt og sikkerheden bliver overholdt.

Capture the Flag:
Et flag bliver placeret i hver base, og så gælder det om at hente modstandernes flag og bringe det tilbage til sin egen base. Når begge flag er samlet i basen, har man vundet.

Bunny Hunt:
Dette spil bliver typisk brugt som det sidste spil til en polterabend. Gommen eller bruden spiller alene mod resten af selskabet. Til gengæld har gommen/bruden lov til, at spille videre selv om han/hun bliver ramt, – alle andre skal forlade spillet ved en enkelt markering. Gommen/bruden bestemmer altså selv, hvornår spillet skal være slut.

Åben krig:
Når man bliver ramt, flytter man bare til en ny barrikade, så er man med igen. Man forlader først spillet, når man ikke har flere kugler.

Flag-spil:
Hvert hus har 2 flag, et rødt og et blåt. Der bliver spillet på tid, hvor det drejer sig om at indtage flest huse, hvor man sænker modstanderens flag og hejser sit eget. Det hold der har flest flag oppe når tiden er gået, har vundet spillet.

Bombe-spil:
En stor bombe er placeret på midten. Denne bombe kan rulles ind på modstanderens banehalvdel. Ligger bomben på modstanderens banehalvdel når tiden udløber, så har man vundet spillet.
I dette spil udgår man ikke før tiden udløbet. Bliver man ramt, går man tilbage til basen, venter 5 sek. og så er man med i spillet igen.

Banerne

Bane 1:
Den store bane med krat/skov, skyttegrave, træbarrikader og små huse + et gammelt fly.

Bane 2:
Bane med mange store jordvolde som dækker udsynet og dermed giver et spændende og adrenalinfyldt spil.

Bane 3:
Bybanen er bygget op af mange små huse, samt flere andre skjul fordelt rundt omkring på banen.

Bane 4:
Sup’airbane, mest brugt af turneringsspillere.

Udstyr:
Hos os får du udlevet følgende udstyr når du skal spille:

Kedeldragt:
Til at beskytte dit tøj mod snavs og maling, det kan nemlig godt gå vildt for sig i kampens hede.
Farven kan dog godt gå igennem kedeldragten og ind på dit tøj, men frygt ej, malingen er vandbaseret og går af i vask.

Maske:
Til at beskytte ansigtet. Man må aldrig tage masken af, når man er ude på banen. Den er der for at beskytte dine tænder, ører og øjne. PS: Hos os skiftes glassene ofte og maskerne dugger derfor sjældent.

Paintballmarkør:
Markøren er drevet af komprimeret luft og kan skyde ca. 75 meter. Der er selvfølgelig fri luftpåfyldning under hele arrangementet. Markøren er semiautomatisk, hvilket betyder, at hver gang du trykker på aftrækkeren, så skyder den.
200-skuds magasin på alle markører.

Ekstra beklædning:
Dette kan være handsker, halsbeskytter eller elefanthuer.
Endvidere tilbyder vi body armour til pigerne.

Kugler:
Kuglerne er lavet af gelatine og er fyldt med vandbaseret maling.