VI HAR ARBEJDET MED PAINTBALL SIDEN 1988

Vores erfaring er hentet både herhjemme fra og ude i det store udland, dels via turneringer og dels gennem foreningsarbejde. Endvidere har vi også undervist paintball i ungdomsskoleregi.

Vores meget dygtige og erfarne instruktører sørger altid for, at give jer en grundig instruktion om sikkerheden ved paintball og hvordan udstyret bruges. Hos os har du mulighed for at komme indenfor og klæde om, og der er selvfølgelig adgang til toilet.

Vi har udstyr til flere end 70 personer kan spille på samme tid. Er I et stort firma er vi selvfølgelig behjælpelige med, at arrangere en sjov og spændende turnering. Husk dog at loven siger, du skal være fyldt 16 år for at spille paintball og reball.

Paintball og reball er velegnet til alle former for julefrokoster, firmaarrangementer, polterabender og team building.

Spil turneringspaintball
Hos Odense Paintball har vi p.t. 3 turneringshold tilknyttet, men vi er altid åben for nye/flere spillere/hold. Der bliver normalt trænet 1-2 gange ugenligt.

Vi har hold der har spillet turnering i det meste af Europa samt USA og Canada – det har givet en del titler bl.a. 1. plads i World Cup både i amatørrækken men også i pro-rækken. Men vi har også hold der “bare” satser på den nationale liga – så vi dækker hele vejen rundt.

dsc07082

om_os_pic

Sports paintball

img_1981

Find Odense Ugly Ducklings på facebook