Lasergame​

Lasergame​

I Lasergame er i opdelt i to hold og så gælde det om at skyde modstanderne, før de skyder dig og dine holdkammerater. Det hold, der først eliminerer det modsatte hold, vinder kampen.

Lasergame gør ikke ondt og ”laserstrålerne” er helt ufarlige og kan ikke ses med det blotte øje. Det betyder at der ikke er en aldersgrænse på lasergame, dog anbefaler vi, at deltagerne er mindst 8 år, for at spillet kan holde deres opmærksomhed gennem hele arrangementet.

Lasergame er en sjov aktivitet til langt de fleste arrangementer, polterabends, firmaarrangementer, skoler, SFO’er, blå mandag, børnefødselsdage m.v.

Der spilles i en 900m2 stor stålhal og banen består af oppustelige barrikader og underlaget er kunstgræs. Der er plads til 10 deltagere på banen ad gangen, er i flere end det, deler vi jer i hold og afvikler arrangementet som en turnering. Udstyret består af en laserpistol, der er forbundet via en kraftig ledning, til et headband. Så der er ingen vest der sidder i vejen og det er nemt at ramme modstanderne hvis de stikker hovedet frem.

Hvis I ønsker en udendørs version af lasergame, skal i tage et kig på vores aktivitet ”Laserwar. I finder den under ”vi tilbyder”.

Odense Paintball

Bladstrupvej 243, 5270 Odense N

Klik her for rutevejledning

CVR: 27118631

Kontaktoplysninger

Telefon: 6618 8737

Telefon: 4044 5879

info@odensepaintball.dk