Odense Paintball har de perfekte rammer til en fantastisk polterabend i Odense!

Polterabend Odense

Din søgen efter det perfekte sted at holde din polterabend i Odense er slut!

Rig mulighed for en masse aktiviteter…
Her er mulighed for masser af aktiviteter, hvad enten det bare er for en time eller to eller det skal være et heldagsarrangement. På undersiderne finder du alle vores aktiviteter, som med garanti nok skal give smil på læberne! prøv f.eks. det hæsblæsende Sumo stafet eller hvad med at finde din indre gladiator frem og nedkæmpe dine venner?

Medbring gerne drikkevarer…
Hos os er det muligt at medbringe egne drikkevarer, ligesom det er muligt mod mindre beløb og forudbestilling at låne vores grill til jeres eget medbragte mad. Drikkevarer kan naturligvis også købes hos os.

Skal I have hjælp til at sammensætte et arrangement?
Gå på opdagelse blandt vores mange aktiviteter og sammensæt selv jeres egen helt fantastiske dag. Disse aktiviteter kan findes på vores undersider, som blandt andet indebærer paintball, lasergame, bow-tagsumo stafet og meget mere. Er der ikke lige tid til at planlægge en sådan dag, så er de selvfølgelig alternativer til din polterabend. Det er selvfølgelig også muligt at smide det hele i hænderne på vores rigtig dygtige instruktører, som er mere end klar til at hjælpe med et vellykket arrangement til din polterabend i Odense.

Yderligere spørgsmål…
Skulle der foreligge yderligere spørgsmål omkring en polterabend i Odense, så skal man være mere end velkommen til at kontakte os. Skulle der være nogle aktiviteter, som ikke er angivet på hjemmesiden, men som I gerne vil lave, så tøv heller ikke, lad os sammen finde ud af, om det kan lade sig gøre!

3 gode grunde til at vælge din polterabend hos Odense Paintball…
– Stort udvalg af aktiviteter der garanterer sjov og en god dag!
– Utrolig dygtige instruktører, der meget gerne hjælper med praktiske ting!
– Vi er meget åbne overfor vores gæster, og giver dem et stort råderum og frihed!