Polterabend

Polterabend

Rig mulighed for en masse aktiviteter…

Her er mulighed for masser af aktiviteter, hvad enten det bare er for en time eller to eller det skal være et heldagsarrangement. På undersiderne finder du alle vores aktiviteter, som med garanti nok skal give smil på læberne! prøv f.eks. det hæsblæsende Sumo stafet eller find din indre ”Robin Hood” frem og skyd dine venner med bue og pil, i en omgang Bow tag.


​Medbring gerne drikkevarer…

Hos os er det muligt at medbringe egne drikkevarer, ligesom det er muligt mod mindre beløb og forudbestilling at låne vores grill til jeres eget medbragte mad. Drikkevarer kan naturligvis også købes hos os.

Skal I have hjælp til at sammensætte et arrangement?

Gå på opdagelse blandt vores mange aktiviteter og sammensæt selv jeres egen helt fantastiske dag. Alle aktiviteterne kan findes på vores undersider, som blandt andet indeholder paintball, lasergame, bow tag, sumo stafet og meget mere.

Det er selvfølgelig også muligt at smide det hele i hænderne på vores dygtige instruktører, som er mere end klar til at hjælpe med at sammensætte et vellykket arrangement til jeres polterabend i Odense.

Yderligere spørgsmål…

Har i yderligere spørgsmål omkring en polterabend i Odense, så er i mere end velkommen til at kontakte os. Skulle der være nogle aktiviteter, som ikke er angivet på hjemmesiden, men som I gerne vil lave, så tøv heller ikke, lad os sammen finde ud af, om det kan lade sig gøre!

3 gode grunde til at vælge jeres polterabend hos Odense Paintball…

  • Stort udvalg af aktiviteter der garanterer en sjov og god dag!
  • Utrolig dygtige instruktører, der meget gerne hjælper og guider under arrangementet hos os!
  • Vi er meget åbne overfor vores gæster, og giver stort råderum og frihed!

Odense Paintball

Bladstrupvej 243, 5270 Odense N

Klik her for rutevejledning

CVR: 27118631

Kontaktoplysninger

Telefon: 6618 8737

Telefon: 4044 5879

info@odensepaintball.dk